Autobanden voor uw auto bij Vakgarage Albert Van Der Linden B.V. in Keldonk

Wanneer is het moment om van zomerbanden naar winterbanden te gaan, en andersom? Het kan ook heel goed zijn dat all season banden beter passen bij uw rijstijl. Vakgarage Albert Van Der Linden B.V. beschikt over alle bandensoorten en kan u voorzien van het juiste advies hierin. 

Zomerbanden

Wanneer het buiten warmer is dan 7 graden dan raadt Vakgarage Albert Van Der Linden B.V. zomerbanden aan. Door het soort profiel is uw remweg met warmer weer korter. 

Winterbanden

Bij aanhoudende temperaturen beneden de 7 graden adviseert Vakgarage Albert Van Der Linden B.V. winterbanden. Door de dikkere rubberlaag is uw band beter bestand tegen de kou en heeft u meer grip en zekerheid op de weg. 

All Season banden

Wanneer u minder auto rijdt en niet gauw met de auto naar het buitenland gaat zijn all season banden een verstandige keuze. All season banden weten zich uitstekend aan te passen aan de temperaturen die het wegoppervlak afgeeft. Let hierbij wel op extreme weersomstandigheden, daarbij adviseert Vakgarage Albert Van Der Linden B.V. wel gebruik te maken van zomer- en winterbanden. 

Bent u op zoek naar autobanden in Keldonk (Noord-Brabant), kom dan langs om vrijblijvend advies te krijgen. 

Banden van verschillende merken

Vakgarage Albert Van Der Linden B.V. biedt u banden aan van merken als Viking, Bridgestone, Continental, Dunlop, Firestone, Michelin, Good Year, Pirelli, Vredestein, Maxxis, Kleber, Fulda en Sava. Zo ziet u, in Keldonk bent u bij Vakgarage Albert Van Der Linden B.V. altijd aan het juiste adres! 

Maak nu een afspraak

Contactgegevens

Vakgarage Albert Van Der Linden B.V.
Kampweg 12
5469 EX Keldonk

tel.: 0413-211185
mail: info@vakgaragealbertvdlinden.nl