Laat gratis uw ruitenwissers controleren!

Het voorjaar en de vroege zomer geven veel insecten op uw autoruit. Vegen, strepen, vet en vuil wilt u natuurlijk zo snel mogelijk weer van uw ruit af hebben. Dat is stukken veiliger. En nog verplicht ook. Goed zicht is zo belangrijk dat er in de wet staat dat het zicht goed moet zijn. Maar wat is dat? Goed? U ziet zelf echt wel of uw ruitenwissers nog goed de voorruit wissen. Maar wist u dat in de loop van de tijd uw ruitenwissers langzaam slijten en dat uw ogen daar ook aan wennen? Zo kan het zomaar gebeuren dat u niet genoeg meer ziet, zonder dat u dat eigenlijk merkt. Om dat te laten controleren heeft Vakgarage een mooie actie voor u ontwikkeld.

Nu 2 voor de prijs van 1

Ga vóór 31 augustus naar uw Vakgarage en laat GRATIS uw ruitenwissers controleren. Of u nu klant van Vakgarage bent of niet, deze actie van 2 ruitenwissers voor de prijs van 1 geldt voor elke automobilist in Nederland. Maak dus vandaag nog een afspraak! Gewoon even langsrijden kan ook. U bent altijd van harte welkom bij Vakgarage!

Afspraak maken

Ruitenwissers van Valeo: de originele kwaliteit

U krijgt helemaal gratis de nauwkeurige controle van uw ruitenwissers. En mocht vervanging nodig zijn? Dan laat Vakgarage graag zien dat we u geen lokkertje voorhouden om u vervolgens veel te laten betalen. Want: Vakgarage monteert 2 nieuwe kwaliteits ruitenwisserbladen van Valeo op uw auto en u hoeft er maar eentje te betalen. Als dát geen mooie actie is.!? Maak direct een afspraak of kom langs. Zo’n aanbod ziet u niet gauw opnieuw!

Ruitenwisserbladen voor elk merk en type

Valeo is een kwalitatief uitstekend en heel betrouwbaar merk. Dat is ook de reden dat Valeo voor veel automerken de originele ruitenwisserbladen mag produceren. De grote merken monteren deze kwaliteits wisserbladen in hun fabrieken op de nieuwe auto’s. Valeo ruitenwissers passen perfect. Ook voor uw merk en type auto heeft Vakgarage de juiste Valeo ruitenwisserbladen beschikbaar. In een normale uitvoering, maar natuurlijk ook in de nieuwe flatblade-uitvoering. Dat is de Valeo Silencio. Deze actie geldt voor beide types.